top of page

za 28 nov

|

Gent

Systemisch kijken naar (juridische) conflicten

Een dag voor bemiddelaars die te maken hebben met vastgeroeste conflicten en rigide weerstand van partijen. Als mensen in de weerstand zitten, hebben zij daar meestal een goede reden voor.

De inschrijvingen voor deze opleiding zijn afgesloten
Andere opleidingen bekijken
Systemisch kijken naar (juridische) conflicten
Systemisch kijken naar (juridische) conflicten

Tijd en locatie

28 nov 2020, 09:30 – 17:30

Gent, Fortlaan 77, 9000 Gent, België

Over het evenement

 

Over vastgeroeste conflicten en hardnekkige standpunten, elke bemiddelaar krijgt er ermee te maken. Opstellingen helpen jou en de partijen om anders naar het conflict te kijken. De focus bij opstellingen ligt op het doorgronden en beïnvloeden van strijdende partijen.  

Opstellingen "ontschuldigen"  beide partijen en laten op een dieper en onuitgesproken niveau de grondslag van de verstoorde relaties zien: je verlaat het strikt juridische kader en kijkt naar de relationele context van het conflct. Je ziet de onderliggende - vaak onuitgesproken- beweegredenen van de partijen en helpt deze te benoemen tijdens de bemiddeling. 

De partijen stoppen met telkens weer de schuld te leggen bij de andere, kijken dan anders naar hun conflict en zijn bereid mee te werken aan een oplossing. 

Voor elke bemiddelaar is dit een krachtige interventietechniek. We bieden je een dag  vol praktische oefeningen die je helpen krachtig en authentiek in het conflict te staan, onmiddellijk toepasbaar in elke bemiddeling.

Erkenning aangevraagd voor  zes punten door de Federale Bemiddelingscommissie.

VOOR WIE

  • advocaat-bemiddelaars en bemiddelaars 
  • max 8 deelnemers

DOCENT

Wouter De Canck en Catherine De Bruyne

KOSTPRIJS

€ 205,40 ( btw excl.) € 248,53 euro ( btw incl.) met broodjeslunch, koffie en versnaperingen

Deel dit evenement

bottom of page