di 15 dec. | online sessie via Zoom

gratis inspiratiewebinar: van een 'noodzakelijk kwaad' naar een verbindend contract

Voor iedereen die in aanraking komt met contracten: juristen, ondernemers, freelancers, groepspraktijkers,... en er eens op een andere manier naar  wil kijken.
De inschrijvingen zijn afgesloten.
gratis inspiratiewebinar: van een 'noodzakelijk kwaad' naar een verbindend contract

Tijd en locatie

15 dec. 2020 16:30 – 18:00
online sessie via Zoom

Over het evenement

Als ik met ondernemers praat over (langdurige) samenwerkingen en de daarbij horende contracten, dan hoor ik vaak: ‘dat is een noodzakelijk kwaad’ of ‘liever samenwerken op basis van een handshake dan een contract sluiten waardoor de relatie verzuurt’…

Een contract heeft vaak een kwalijke reputatie: onbegrijpelijk juridisch jargon, te nemen of te laten, alle mogelijke scenario's worden uitgedacht om toch maar alles dichtgetimmerd te krijgen met een ellenlang document als gevolg... dat geen kat leest en dat in de lade verdwijnt. En toch willen we voor onze samenwerkingen graag heldere en afdwingbare afspraken, zeker als er belangrijke verantwoordelijkheden en geld mee gemoeid zijn.

PROGRAMMA

In deze inspiratiesessie ontdek je hoe het anders kan. Hoe een contract de basis kan vormen voor een sterke samenwerking in vertrouwen en in een taal die voor alle betrokken helder en begrijpbaar is.

Volgende thema's komen aan bod:

  • Wat zijn de bouwstenen van een duurzaam contract?
  • Hoe kan je ervoor zorgen dat een contract bestand is tegen veranderingen en conflicten in de samenwerking?
  • Hoe kan een contract de samenwerkingsdoelen versterken?
  • Wat dient er besproken te worden in het proces dat de voorbereiding vormt naar een duurzaam contract?

Op het einde van deze inspiratiesessie ga je naar huis boordevol inspiratie om op een andere manier samenwerkingen in een contract te gieten.

PRIJS

gratis

Deel dit evenement