top of page

do 17 feb

|

Brussel

Eindelijk vlotte gesprekken

Geen gesprekken meer uit de weg hoeven te gaan uit angst dat er emoties zouden oplaaien, of dat er weerstand komt waar we geen weg mee weten. Communicatie die de effectiviteit van dialogen verhoogt en de verbinding in werkrelatie verbetert.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Eindelijk vlotte gesprekken
Eindelijk vlotte gesprekken

Tijd en locatie

17 feb 2022, 09:00 – 18 feb 2022, 17:00

Brussel, Bergstraat 30, 1000 Brussel, België

Over het evenement

We kennen ze allemaal: de dovemansgesprekken met medewerkers, het getrek en gesleur om kenbaar te maken wat je nu wil, cliënten die klagen voor niets… met vaak (wederzijdse) frustratie tot gevolg. En als resultaat: een notaris die zwijgt en de zaken zelf probeert recht te zetten.

In communicatie zit er onder woorden veel verborgen: emoties, behoeften, gedachten, interpretaties,... In Geweldloze Communicatie leer je deze elementen kennen en onderscheiden en krijg je een model aangereikt dat je in staat stelt om authentiek te communiceren met evenveel respect voor jezelf als voor de ander. Je leert latente conflicten te voorkomen en efficiëntere gesprekken te voeren zodat deze sneller het gewenste resultaat opleveren. En dit vooral met behoud van je eigen energie!

PROGRAMMA

In deze tweedaagse training krijg je inzicht in het model en de stappen van Geweldloze Communicatie. Je krijgt vele toepassingsmogelijkheden aangereikt en zet het model om in de praktijk door het toe te passen op je eigen cases en situatie. Je hebt genoeg tools om volop zelf aan de slag te gaan en moeilijke gesprekken met cliënten of medewerkers op een constructieve manier te voeren. Gesprekken vlotten makkelijker en er is veel minder weerstand, van jezelf of van je cliënt/ medewerker.

Deze opleiding is voorbehouden aan notarissen, kandidaat-notarissen of notariële medewerkers. Inschrijven via de Federatie der Notarissen. 

Deel dit evenement

bottom of page